Ens en sortirem

Ens trobem en una situació inèdita i mai viscuda fins ara. Tots ens hem hagut d’adaptar a aquesta crisi i Viu la Vinya no ha estat menys, ens trobem confinats des de fa unes setmanes per evitar situacions de risc .

Però la crisi del coronavirus, per sort, no ha afectat la vinya ja que tot i trobar-nos en estat d’alarma, ella segueix el seu cicle natural. Els ceps estan tot just ara brotant i preparant-se per a la floració, un preciós moment que ens fa mantenir la il·lusió per quan tot això finalitzi poguem gaudir i viure la vinya novament.

Malgrat tot, ben aviat esperem retornar a la feina i preparar els tallers, especialment la campanya de la verema. Estem segurs que amb l’esforç i compromís de tots plegats acabarem sortint d’aquesta crisi, i tornaran les abraçades, els bons moments i les activitats de Viu la Vinya!

#ensensortirem #totaniràbé

Facebook Twitter Email

RSSSubscriure's per RSS.

Viu la vinya

Viu la vinya Sentir, descobrir i experimentar!
Participeu dels tallers i activitats responsables pensades per a escolars, empreses o centres ocupacionals. Descobrireu des de com es fa un cep o un empelt fins a veremar, la vida a pagès, les energies renovables o el canvi climàtic.
Més informació al 902 19 11 04