La primavera… la vinya altera!

Des de Viu la vinya us animem a venir a la Masia-taller per observar com s’inicia l’activitat vegetativa de les vinyes in-situ.

Amb l’arribada de la primavera, serem testimonis privilegiats i veurem la floració de la vinya; a més, us farem una explicació del que succeeix a la vinya en aquesta fase estacional i amb la realització dels tallers comprendrem millor i veurem des d’un punt de vista pràctic, els continguts explicats. Activitats, dinàmiques, tallers… tota una proposta que no us podeu deixar perdre.

Tenim tallers pensats per a totes les edats i col·lectius: escolars de primària, famílies, gent gran o centres ocupacionals.

Així, doncs què espereu? Veniu a gaudir del bon temps primaveral a Viu la Vinya de ben segur que passareu una bona estona acompanyats pels nostres monitors.

Facebook Twitter Email

RSSSubscriure's per RSS.

Viu la vinya

Viu la vinya Sentir, descobrir i experimentar!
Participeu dels tallers i activitats responsables pensades per a escolars, empreses o centres ocupacionals. Descobrireu des de com es fa un cep o un empelt fins a veremar, la vida a pagès, les energies renovables o el canvi climàtic.
Més informació al 902 19 11 04