promos.cat

El pròxim diumenge 24 de novembre podeu gaudir d’una jornada en família d’un dia ben especial a Bodegues Torres. 

Conjuntament amb Bodegues Torres hem preparat una jornada en família perquè tots hi participeu… des dels més grans fins als més petits.

En aquesta ocasió hem preparat un ECOTOUR pels pares, mares, tiets, etc., es a dir, pels més grans de la família. L’ECOTOUR consisteix en una passejada guiada i comentada per professionals de la vinya on us explicaran algunes de les curiositat d’aquest mòn, i sobre les pràctiques mediambientals.

I per els més petits hem preparat un Taller de Pagesia i Món Rural, amb un seguit d’activitats i tallers que els transportaran a temps passats on coneixeran i experimentaran de primera mà com vivien els nostres avantpassats al Penedès vinícola.

Només queden 6 dies per poder aprofitar aquesta promoció, a continuació us facilitem el link a la pàgina web de la promo, promos.cat

No us ho perdeu!!

Facebook Twitter Email

RSSSubscriure's per RSS.

Viu la vinya

Viu la vinya Sentir, descobrir i experimentar!
Participeu dels tallers i activitats responsables pensades per a escolars, empreses o centres ocupacionals. Descobrireu des de com es fa un cep o un empelt fins a veremar, la vida a pagès, les energies renovables o el canvi climàtic.
Més informació al 902 19 11 04