Viu la Vinya

Aquest projecte ha estat impulsat conjuntament per Bodegas Torres i la Fundació Privada Mas Albornà

QUÈ ÉS ?
Tallers, activitats i experiències de coneixement de la vinya i el seu entorn (des del cep o la verema fins a la pagesia, passant per les energies renovables o el canvi climàtic) a través de la pràctica i l’experimentació.

CARACTERÍSTIQUES I ORIGINALITAT
L’originalitat d’aquest projecte rau en un triple fet:

1. “Embrutar-se les mans”

Es pretén que els participants vegin de primera mà les vinyes, els empelts, la verema… en un entorn rural tan característic i tradicional com és el que ofereix el Penedès.  A través d’activitats i experiències pràctiques acompanyades de les explicacions necessàries, es podran aprendre nous conceptes, vinculats amb la sostenibilitat, la vinya o la responsabilitat.

2. El valor de la diferència

És el factor clau dels tallers: la descoberta  del valor de la diferència, ja que els educadors són persones amb discapacitat o trastorn mental de la Fundació Mas Albornà. Els participants doncs, obtenen en una visita un doble coneixement: d’una banda, els aprenentatges referents a l’entorn a la vinya i, de l’altra, el valor positiu de la diversitat i les capacitats diferents de les persones així com a comprensió de la diferència com a valor positiu.

3. Una web al servei de l’activitat (www.viulavinya.cat)

La iniciativa es complementa amb una interacció vers els  participants mitjançant l’ús de les noves tecnologies en forma de blog (www.viulavinya.cat). A través d’aquest canals de comunicació, les persones participants podran continuar mantenint els vincles amb l’activitat així com deixar el seu comentari i aportacions.

Facebook Twitter Email
RSSSubscriure's per RSS.

Viu la vinya

Viu la vinya Sentir, descobrir i experimentar!
Participeu dels tallers i activitats responsables pensades per a escolars, empreses o centres ocupacionals. Descobrireu des de com es fa un cep o un empelt fins a veremar, la vida a pagès, les energies renovables o el canvi climàtic.
Més informació al 902 19 11 04