El cap de setmana Viu la Vinya en família!

Viu la Vinya us ofereix una altra manera de passar el cap de setmana amb la vostra família. Acompanyats dels fills, els pares, els tiets o els avis descobriu tots plegats la vinya.

Ara que ja ens acompanya el bon temps, des de Viu la Vinya us volem fer una proposta per passar un dia ben divertit: Què us sembla experimentar en mig de les vinyes del Penedès i gaudir de les olors, el tacte, les vistes…? Tenim activitats preparades per totes les edats i membres de la família.

Si sou més de 8-1o persones us convidem a que vingueu a conèixer els nostres tallers i aprengueu coses com ara fer un empelt, experimentar amb plantes, descobrir com podem respectar i cuidar el medi ambient amb la utilització d’energies renovables o fer most!

I si voleu tenir un dia encara més complert… per acabar podeu fer la Visita al Celler Torres o bé fer un Ecotour i aprendre de la mà dels nostres monitors les diverses curiositats de les vinyes del Penedès.

No us ho podeu perdre!!

Per més informació:viulavinya@masalborna.org

Facebook Twitter Email

RSSSubscriure's per RSS.

Viu la vinya

Viu la vinya Sentir, descobrir i experimentar!
Participeu dels tallers i activitats responsables pensades per a escolars, empreses o centres ocupacionals. Descobrireu des de com es fa un cep o un empelt fins a veremar, la vida a pagès, les energies renovables o el canvi climàtic.
Més informació al 902 19 11 04