Viu la vinya al 100%

En aquesta època, la Masia Taller de Viu la vinya continua respirant olor de raïm xafat amb els peus. Una pràctica que antigament era el pal de paller de l’economia rural de la nostra comarca.

Actualment trepitjar el raïm i veure most de primera premsada és l’activitat estrella de moltes iniciatives a similars arreu del territori català, però cap com Viu la vinya.

Els nostres tallers, que funcionen des del 2009, no tant sols presenten una experiència en torn del cicle de la vinya i les tradicions rurals. També són una exemple d’integració social i laboral, ja que els monitors de les nostres activitats formen part de Mas Albornà.

Els tallers cada any reben milers de visitants entre alumnes, famílies i associacions, que volen compartir les particularitats i la màgia de les nostres activitats.  

Recordem que la fundació Mas Albornà porta més de 50 anys treballant per la integració de social i laboral de les persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió a la comarca de l’Alt Penedès.

Facebook Twitter Email

RSSSubscriure's per RSS.

Viu la vinya

Viu la vinya Sentir, descobrir i experimentar!
Participeu dels tallers i activitats responsables pensades per a escolars, empreses o centres ocupacionals. Descobrireu des de com es fa un cep o un empelt fins a veremar, la vida a pagès, les energies renovables o el canvi climàtic.
Més informació al 902 19 11 04